Biosanering

Biosanering of ontstoring houdt in dat we zorgen voor een aangename, heldere, evenwichtige en harmonische energie in de ruimte.
Storende straling en belastende energieën worden voorkomen, verminderd, geneutraliseerd en/of getransformeerd.
Via biosaneren creëren we een ruimte waar mensen, dieren en planten zich weer optimaal kunnen ontplooien en weer in alle volheid kunnen ‘stralen’.

Zonder dat we het beseffen, zijn we allemaal voortdurend blootgesteld aan straling.

Sommige vormen van straling zijn zeer heilzaam, zoals bijvoorbeeld de zeer deugddoende, vitaliserende stralen van de vroege ochtendzon, de infraroodstralen uitgestraald door vuur,…

Andere straling kan heel belastend zijn, zoals bijvoorbeeld:

 • - ‘natuurlijke’ straling:
  van wateraders, breuklijnen, aardstralen, geomagnetische of geodynamische netten,...
 • - ‘technische’ straling (kunstmatig door de mens opgewekt):
  afkomstig van radar-, televisie- , radio-, GSM- en UMTS–antennes, astrid-netwerk (politie en brandweer), DECT-telefoons, draadloos internet, hoogspanningskabels,…
  Men spreekt hier ook van “elektromagnetische straling” (EMS), die veel bijkomende elektromagnetische velden (EM-velden) creëert bovenop de natuurlijke straling.
  De laatste jaren zorgen zij voor enorme storingen in ons leefmilieu en daardoor ook voor belastingen in ons lichaamssysteem.
 • - Elektrische velden, magnetische velden en elektromagnetische velden zijn dikwijls oorzaak van elektrostress of elektrobiologische belasting.

              

De radar-, tv-, radio-, GSM-, UMTS- golven belasten vandaag de dag de van oorsprong niet altijd belastende straling van wateraders, breuklijnen, aardstralen en geodynamische netten en creëren zo een steeds toenemende geopathische belasting.

Bij de SUNIAM-biosanering werken we voor opvang van wateraders, breuklijnen, aardstralen, GSM-golven, UMTS-golven, RADAR-golven, golven van ASTRID-netwerk, hoogfrequente golven van computer, laagfrequente golven van elektrische en magnetische velden, bodem- en luchtvervuiling, fijnstoffelijke energieën,... met SUNIAM-polers.

Voor opvang van storingen van GSM-toestellen, DECT-zenders (digitaal gepulste looptelefoon) en draadloos internet (WiFi,...), gebruiken we bij de SUNIAM-biosanering K-chips.

SUNIAM-polers

SUNIAM-polers zijn kleine houten bolvormige elementen die een kern bevatten met heel specifieke  zuivere harmonische frequenties.
De polers worden in huis op wel overwogen  plaatsen  op de muren  aangebracht.  In de meeste huizen  zijn 3 à 6 SUNIAM-polers  nodig.  Zo bekomt men een stralingsbereik van 30 à 100 m.
De hoogfrequente kern van de SUNIAM-polers straalt een zeer zuivere positieve harmonische energie uit. Storende energieën (met onheldere lagere frequenties) worden met deze heel hoogfrequente zuivere energie 'over'-straald en uitgelicht. Je kan een SUNIAM-poler vergelijken met een klein zonnetje.  Zoals de zon licht en warmte uitstraalt en omgevingen waar het donker en koud is harmoniseert en tot leven brengt , zo harmoniseren de SUNIAM-polers de omgeving in en rond het huis.
Een SUNIAM-poler is als een zon: een stralende bron die rondom rond een niet aflatende krachtige positieve energie uitstraalt.
Vandaar dat SUNIAM-polers niet opgeladen of ontladen of verzadigd kunnen raken van storende frequenties.

               

K-Chips

De K-chips harmoniseren de straling van storingen die jezelf opwekt met eigen GSM-toestel, DECT-zender (digitaal gepulste looptelefoon) en modem/router voor draadloos internet (WiFi,...). De elektromagnetische draaggolf op zich blijft meetbaar, maar de storende invloed van straling op de lichaamsfrequenties worden door de K-chip geharmoniseerd.

Deze K-chips kleef je in het GSM-toestel, onderaan de DECT-zender (digitale looptelefoon), en onder of bovenop de modem voor draadloos internet.
De K-chips zullen niet verzadigd raken van storende energieën wat bij vele andere chips op de markt wel het geval is. De meeste bestaande chips raken na verloop van tijd verzadigd van de storingsenergieën, en gaan deze dan versterkt uitstralen waardoor ze de situatie verergeren in plaats van ze te verbeteren. De K-chips zullen na hun looptijd wel uitgewerkt zijn, maar blijven na uitwerking volkomen neutraal.
Als het toestel 's nachts wordt uitgeschakeld: K-chip na 1 jaar vervangen door een nieuwe.

Bij 24u/24u-gebruik: K-chip na ½ jaar vernieuwen.

Na het biosaneren zullen we geen storende invloeden meer meten van bovengenoemde belastingen in de ruimte en na een periode van 8 weken bijgevolg ook niet meer op de orgaansystemen, het immuunsysteem en de verschillende biofrequenties van de mens die er woont of werkt. De stoorsporen op het lichaam zijn dan verdwenen. Artsen en therapeuten kunnen dit nameten met meetinstrumenten zoals EAV, Vegatest, Vegacheck, lecherantenne,...

Gevolgen en resultaten na biosanering:

- minder spanning en stress in huis
- meer rust en helderheid
- meer harmonie (uit zich onder andere in minder wrijving, ruzies,...)
- beter en dieper slapen
- minder krampen, spasmen, spierpijnen, zenuwpijnen
- minder hoofdpijn en migraine
- betere concentratie
- minder meegesleurd worden in emoties en gedachten
- alles meer kunnen relativeren
- vrijer en blijer gevoel
- meer gecenterd zijn

Kostprijs particuliere woning:

 • - meting ter plaatse: €100
 • - plaatsing polers: €50 per stuk
 • - plaatsing K-chips: €20 per stuk
 • - verplaatsingskost: €0.35/km
 • - Totaalprijs volledige Biosanering: €250 à €500, afhankelijk van aantal noodzakelijke polers