Acmos Energy Balance

De Acmos methode is een systeem voor globale energiebalancering, geïnspireerd door Ayurvedische kruidengeneeskunde en traditionele Chinese geneeskunde. Het doel van de Acmos methode is om jouw natuurlijke vermogen voor zelfmanagement te optimaliseren. Hierbij wordt beroep gedaan op de wijsheid van traditionele geneeskunde aangevuld met het gebruik van wetenschappelijke meetinstrumenten.

“Het uiteindelijke effect van de ACMOS-methode is om je in goede gezondheid te houden door je globale energie in balans te brengen met het oog op het optimaliseren van je zelfmanagement, zelfherstel en zelfhelende natuurlijke vermogen.”

 

Voordelen van de Acmos methode:

– Verstevigt het lichaam energetisch zodat het beter kan omgaan met diverse stressoren.

– Corrigeert verstoringen in de energievelden van het lichaam voordat ze zich ontwikkelen tot symptomatische ziekte

– Vroege detectie van de aanwezigheid van disfunctie.

– Detecteert en neutraliseert interferentievelden die normaal gesproken patiënten op een permanente basis zouden beïnvloeden.

De belangrijkste instrumenten die gebruikt worden in de Acmos therapie zijn:

ACMOS Lecher Antenne – wetenschappelijk instrument voor de kwalitatieve detectie van energievelden.

ACMOS Valies – bevat meer dan 100 speciaal gekalibreerde producten waaronder essentiële oliën, kruiden, homeopathische remedies, spoorelementen,…. Deze bieden een reeks van energetische handtekeningen die overeenkomen met verschillende systemen in het lichaam.

QuantAcmos Light Stimulator – zendt nauwkeurig laserlicht uit dat op een bepaalde frequentie is ingesteld in plaats van het gebruik van naalden of acupressuur om acupunctuurpunten te activeren.

– “Acmos7” Biofeedback Energy Testing Unit – integreert de nieuwste ontdekkingen in elektronica en microprocessors om de meest nauwkeurige bio-energetische metingen te geven.

Wat kan ik verwachten van ACMOS Energy Balancing therapie?

Veel patiënten melden dat ze onmiddellijke veranderingen fysiek en emotioneel voelen na een ACMOS-energiebalanssessie. Mensen melden dat ze het gevoel hebben dat de “lichten weer zijn ingeschakeld” omdat bio-energetische circuits systematisch opnieuw worden aangesloten. ACMOS stelt het lichaam in staat om zijn hoogste genezingspotentieel te herwinnen en te bereiken en is een belangrijk onderdeel van bijna elk succesvol behandelplan.

Praktisch

  • Prijs: 40€ per uur.
  • Een eerste volledige ballanssessie duurt ongeveer 2 uren.
  • Follow-up is meestal 2-3 maanden later om uw systeem de tijd te geven om eventuele veranderingen te absorberen en aan te passen.
  • voor afspraak of meer info: hannes.parmentier@gmail.com, gsm: 0473/454315